Age of Empires 2 Magyarország
Gyorsmenü: Klánok :: Történelem :: Legjobb játékosok :: Bajnokságok :: Térkép  ::         ::  Jelenlegi idő: ; (Erdély, Kárpátalja):  ::  ::  Facebook ::  Discord ::  Twitch ::  Steam ::  Youtube ::  Drive 

Bemutatkoznál röviden? (neved, korod, foglalkozásod, hobbijaid)


A nevem Martin Breznovits, 24 éves, Stocholmban lakok. benzinkúton dolgozok, és computer engineeringet tanulok. Hobbim foci, sör, pc játékok. Szüleim mindketten magyarok, vagyis hát svéd állampolgárok most. Én Svédországban születtem.

Mikor és hogyan kezdtél el játszani a játékkal?


2001be haverral kezdtem el tolni, csak nomadot játszottunk hunnokkal , sztem akkor csak LC/hussarokat nyomtam. lassan azért megtanultam malacokat hasznalni, flushozni etc.

Mely klánokban vettél részt és mik voltak a nickjeid? Melyik klán volt a kedvenced?


TgD = La_Hire_TgD, SWE = SWE_LuFFaReN, Zilla = luffisZilla__, FodA = FodA_luffis, Snow = Snow_luffis, CSA = CSA_G_Pillow. nah TgD, FodA nagyon helyes clanok voltak, de Snow volt a kedvencem, CSA éppen most csak vagyok, mert nem nagyon jatszok, strater is ott van, Zilla utan majdnem mindig straterel voltam clanba. xSeCh nevem is volt zonan, xSeCh_luffis volt a nevem de ez nem volt egy igazi clan. xSeChel jatszottunk is WCL2be

Melyik a kedvenc magyar és nemzetközi játékosod?


umm, magyar jatekos az ideg, sokat jatszottam vele és jo haver is lettem vele. nemzetközi az Kaiser_Willhelm, sved jatekos, rohadt gyors jatekos és nagyon okos. ME_Count_Rahl is volt egyik kedvencem

Melyik volt a legemlékezetesebb játékod? Kik voltak benn és mitől vált emlékezetessé?


Ez egyszerű, sztem RTS liga season 13 volt, snowt senki se ismerte, ELT ellen jatszottunk a 1/8 döntöbe. elt HM kikaptunk arabon, lenyomtuk szigeteken, és a döntö játékba FR volt és snowba mind 3 vikel mentünk, ELT pedig mongol és 2x vik. a map mongolia lett, is egy hooooszu game után nyertünk. Snow = luffis, strater és apostle, ELT = Dreams, Rusher és Reign (mind harom 2000+++)

Melyik volt az a legemlékezetesebb játék, amit csak recről láttál?


volt egy 1v1 BF, Me_Count_Rahl vs Chris, régi játék, az nagyon jo volt.

Milyen bajnokságokban szerepeltél? (csapat és egyéni)


hmm, SWEvel 4edik lettünk RTS season 2be (nagyon régen ) sztem Mystic 3madikak lettek, hugi, ideg, andrew meg horvyval. azután esgl FodAval top 3 párszor. WCLbe elöször OW s1, xsech s2, rpt s3, foda s4 snow s5 és snow s6. Snowal is voltunk 3szor RTSben 2szer 1/4 döntöbe meg 1szer bajnokok
esgl liga 1v1 második osztályban nyertem, de az utána való seasonba nem játszottam . UD RoCba voltam, második fordulóban canarytól kikaptam , jo játékok azért. hun cupban is voltam egy párszor, de nem voltam nagyon aktiv, sztem 2005be 3madik vagy 4edik lettem . AoC4Everbe aocgroupen, ki kaptam bvirus ellen. vmi lclan tourneyba is jatszottam, RooL_Angellust kivertem, azutan Mad_Spartacus kivert
többet nem emlekszek

Melyik a kedvenc civilizációd? Miért?


attól függ melyik map, de vikingek, maya meg kinaiak nagyon tetszenek. inkább viking azért, vizen nagyon durvák, és landon is elég jók, siegerammok, onagerek +1 range. Az arbalestek, berzerkek is elég jók.

Melyik a kedvenc mapod? Miért?


nagyon régen láttam de Real Random II nagyon jó volt, mint FR de nem volt benne snow map. azon kivül nagyon tetszenek vizimapok, vagy fél viz/fél land. de sztem archipelago egyik kedvencem ha egy mapot kell választani.

Mennyi volt a valaha elért legmagasabb rated és mikor volt?


2005be valamikor Snow_luffis volt 187X, sztem 1878

Kitől tanultál a legtöbbet, avagy kinek köszönhetsz a legtöbbet?


zhaz. régi svéd expert. ö tanított csomót is majd miután 1700et elértem, azután sztem strater volt a nagy tanár, és nagyon sokat játszottam vele, kb úgy játszok mint ő, csak nem annyira jól, straternek köszönhetek legtöbbet.

Ha már nem játszol az AoC-cal, játszasz valami mással?


néha játszok aoct, mostanában inkább wowozok. mikor van időm fm játékokat játszok, várok diablo 3ra, total war játékokat is játszottam csomót.

Mi a véleményed az aoe2.hu-ról? Mit szeretnél üzenni a fórumozóknak?


sztem jó, hogy van egy ilyen oldal, svédeknek nincs, és soha sem ismertem ennyi svéd aoc játekost. ha lett volna egy ilyen svéd oldal, jobb lenne a svéd aoc community. a fórumozóknak pedig üzenem, hogy játsszanak tovább aoct.

Köszönjük az interjút luffis!2009.09.26.