Age of Empires 2 Magyarország
Gyorsmenü: Klánok :: Történelem :: Legjobb játékosok :: Bajnokságok :: Térkép  ::         ::  Jelenlegi idő: ; (Erdély, Kárpátalja):  ::  ::  Facebook ::  Discord ::  Twitch ::  Steam ::  Youtube ::  Drive 

Bemutatkoznál röviden? (neved, korod, foglalkozásod, hobbijaid)


Fáklya Péternek hívnak, 22 vagyok, tanulok mint állat, fősulin, s mellette dolgozom is. A hobbijaim: A SPORT. Foci, kosárlabda minden mennyiségben, ja meg az úszás , illetve a haverokkal való együttlét és ivászatok is nagyon fontosak az én kicsi de annál értékesebb életemben

Mikor és hogyan kezdtél el játszani a játékkal?


Taláán 2001-ben valamikor, amikor középsuli első éves voltam. Ez MINDENIDŐK legjobb stratégiai játéka, mind összetettségét mind kidolgozottságát illetően és már annyira untam a gépet, hogy gondoltam kipróbálom mások ellen is. Először a trefort.hu-s cseten voltam, ott indult el ez az aoeII-s szoba, majd átmentünk a gyalogló csetre is, ahol mi ott lámultunk. Mircesekre istenként néztünk fel (renegade, galmuszk, hugi és társai). Na aztán páran felmentünk Mircre, mint North, Futureboy, – többiekre nem emlékszem -aztán szétszopattak minket. De aztán eljött a nagy nap, amikor megjött az ihlet. 4v4-ben daráltam a népet, aztán onnantól kikövezett út vezetett a jobbnál jobb meccsekhez. Szép is volt az az időszak. Köbö mindenem az aok volt. A külvilággal majdnem megszűnt a kapcsolat. Eljött az az időszak, amikor már a nagy ászok körébe soroltak és 4v4-t úgy osztottuk el mindig, hogy én voltam az alap. Szóval hozzám igazították. Aztán jöttek a későbbi legjobb spanjam, a WiSp klán. Wonderful Intelligent Superstar People. Teeeeee hogy ezek hogy tudtak játszani. Kiegészülve velem. Én mindig hunokkal, Soldier aztékokkal. Tojgli is volt. Ő ilyen reneszánsz ember volt, mindig meg tudott újulni. 4v4-ben mindig aláztuk a népet… ellenfelünk sem volt. Azok voltak a legszebb évek. Aztán jött az a korszakom, mikor a zone.com-on osztottuk az észt. 1930 pontig köbö fölmentem. Arénán csúcsra fejlesztettem a kelta taktikámat, illetve sokszor játszottunk át hajnalokat arabián, és azon a pályán, amit egy erdő elválaszt középen. Egyre több mapon fejlesztettem ki a technikámat. Egyre jobban és jobban váltam univerzális játékossá. Aztán indultunk a zone.com bajnokságán. Mi magyarok a többi ferdeszemű állat ellen. Itt nagy megtiszteltetés volt, hogy gondoltak rám, de már sajnos nem voltam csúcsformában, mert itt egy kis szünet után jöttem vissza. Köbö 3-4 éve volt ez. Aztán ott aláztak. Nem éreztem a pávört és köbö onnantól már csak fejlődtem vissza és hagytam abba az egészet.

Mely klánokban vettél részt és mik voltak a nickjeid? Melyik klán volt a kedvenced?


TRC volt az első, aztán a WiSp és vmi MR is volt asszem talán, bár ebben nem vagyok biztos. Meg xSeCh. Kedvenc nickem a WiSp_orrDÖG volt. Ennek a névnek volt tekintélye úgy érzem. Kedvenc klán meg hát a WiSp. Ez egyértelmű. A közösség miatt. Mindnél Ordog volt a nevem.

Melyik a kedvenc magyar és nemzetközi játékosod?


Illés BÉLA!!!!!!!!!!! Soldiert meg Andrew-t bírtam. Külföldi meg nem volt. Csak néztem őket tátott szájjal... elég sokat.

Melyik volt a legemlékezetesebb játékod? Kik voltak benn és mitől vált emlékezetessé?


Szóval, a legemlékezetesebb játékaim a WiSp-es haverokkal, a 3v3-k és a 4v4-k voltak, valamint az Endru elleni 1v1-eim arénán. Azokat is szerettem. De a legeslegemlékezetese bb – sajna csak arra emlékszem így konkrétan – mikor 4 vs 4 volt és én a Keltákkal a heavy scorpionokkal átdaráltam a népet és megjegyezték, hogy TE JÓ JÁTÉKOS LETTÉL Ördibogyó. Valamint a jó kis hunos 4v4-ek, mikor aaaaa lovasnyilasokkal száguldottam át mindenkin castle age-ben , meg a sok arénás 1v2.

Melyik volt az a legemlékezetesebb játék, amit csak recről láttál?


Hátöööö... azokra még most is emlékszem, mikor az a gyökér koreai vagy hogy is hívják azzal a másik gyökérrel rendszeresen nyomatta arabian hogy is hívták.... Akkoriban ő volt a námbör ván. koven. Nahh az ő arabian meccseit néztem rendszeresen recen. Azok durvák voltak. Nagyon sok mindenki ellen láttam a játékát. Mély benyomást tettek rám. Ettől függetlenül én 1800-asnál sosem voltam jobb arabias. Aréna az én mepem.

Milyen bajnokságokban szerepeltél? (csapat és egyéni)


Volt aa zone.com-on ilyen nagy nemzetközi bajnokság. xSeCh-hel indultam a magyar zászló alatt. Ha jól emlékszem, akkor én arénán voltam 2v2-ben, illetve land nomadon is. Az 4v4, v. 3v3 vmi ilyesmi. Egyéniben meg csak a magyar szervezésű bajnokságokon, de azok nagyon ritkán voltak.

Melyik a kedvenc civilizációd? Miért?


A hunok és a kelták. A hunok, mert nem kell figyelni a legidegesítőbb részletre, a házépítésre. A keltáknál pedig azért, mert rettentően gyorsan végig lehet gázolni a gyors katonáikkal (akik kastélyból jönnek, nemtom mi a nevük) meg a faltörőkosokkal egy városon. Tehát ha megfelelő gazdaságot kiépítettél magadnak, akkor rövid percek kérdése és gyorsan legyártódik egy 60-70-es rohamosztag Alaptaktikám volt arénán. Szóval ez a két nép

Melyik a kedvenc mapod? Miért?


Aréna, meg a land nomadot is szerettem, meg 4v4-ben arabiát. Aréna mert az imperial harc többnyire és az a kedvencem. Landnomadot, mert ott a 0-ról kell elkezdeni az egészet és ez elég különlegessé és pikánsá tette az egész játékot. Valahogy más volt mint a többi. Arabia meg a régi szép időket hozza vissza bennem, mikor a mircen mentek a 4v4 harcok naponta 3-4-szer is. Azok voltak a legszebb idők.

Mennyi volt a valaha elért legmagasabb rated és mikor volt?


1920 volt asszem, mikor a csúcsra fejlesztettem a kelta taktikámat arénán, időpontot ne kérdezz

Kitől tanultál a legtöbbet, avagy kinek köszönhetsz a legtöbbet?


Igazából nem volt mentorom. A mircen a régi nagyokkal játszottam sokat. Sok 3v3 meg 4v4 és így lettem egyre jobb. Deeeee most jut eszembe, hogy később Andrew sok mindent mondott nekem, hogy hogyan tökéletesítsem a taktikámat. Szóval miután már kezdtem kinőni a mircet, andrew-val voltam jóban és sok mindent köszönhettem neki. Sokat is játszottunk.

Ha már nem játszol az AoC-cal, játszasz valami mással?


Aham. NBA live 2008-cal nyomom neten. Mostani kedvenc játékom. Heti 3-4 órát töltök vele köbö.

Mi a véleményed az aoe2.hu-ról? Mit szeretnél üzenni a fórumozóknak?


Az a véleményem, hogy az aoe2 minden idők legjobban felépített és legjobban kitalált stratégiai játéka. És ha valakinek még bejön ez a középkori feeling akkor még pluszban is megdobhatja az egész játékot. Arról nem is beszélve, hogy fejleszti az ember taktikai érzékét és kreativitását, szóval fiatalok és idősek nyomjátok ezt a játékot ezerrel, mert ennél jobb unaloműzőt interneten el sem tudnék képzelni. Szinte nincs is benne bug, szóval itt valóban az nyer, aki ténylegesen a jobb! Ez a játék bizonyítja azt is, hogy az idő vasfoga nem fog az ilyen tökéletesre fejlesztett mesterműveken:) Ha lenne időm én is visszatérnék és minél többet játszanék vele... Hajrá!

Akkor köszi, hogy válaszoltál a kérdésekre!


Igazán nincs mit!
u.i.: Mindenki menjen el szavazni!!!!!

2009.06.07.