Age of Empires 2 Magyarország
Gyorsmenü: Klánok :: Történelem :: Legjobb játékosok :: Bajnokságok :: Térkép  ::         ::  Jelenlegi idő: ; (Erdély, Kárpátalja):  ::  ::  Facebook ::  Discord ::  Twitch ::  Steam ::  Youtube ::  Drive 

Bemutatkoznál röviden? (neved, korod, foglalkozásod, hobbijaid)


Katona Mihály vagyok, 23 éves, műszaki menedzserként dolgozom, kft vezető vagyis még csak helyettes. Hobbijaim most a wow, de buli szórakozás, úszás, télen snowboard, nyáron pedig a vízpart.

Mikor és hogyan kezdtél el játszani a játékkal?


15 évesen asszem . Szeretem a stratégiai játékokat, és azokban az időkben a Aoc egy kimagasló stratégiai játék volt.

Mely klánokban vettél részt és mik voltak a nickjeid? Melyik klán volt a kedvenced?


Na ez már nehezebb kérdés. Nickjem voltak: System, Soldi3r...stb. Klánok pedig: WiSp voltam, az volt a saját, zonen pedig az xSeCh-ben. Később voltam Leto-ban is, de akkor már alig játszottam. A kedvencem a saját klánom volt, mivel akkor játszottam a legtöbben és akkor voltam aktív.

Melyik a kedvenc magyar és nemzetközi játékosod?


Andrew volt az ellenfél akkor. Abban az időben nem voltak kedvencek. Mi 4-en haverokkal játszottunk elsőnek lanon és hat tőluk tanultam meg játszani, mert azok neten nyomták. Mire én neten elkezdtem, már majdnem fel voltam zárkózva a többiekhez. Amúgy sosem a más játékát néztem, hanem az enyémet, hogy mit rontottam el, és a hibáimat próbáltam kijavítani.

Melyik volt a legemlékezetesebb játékod? Kik voltak benn és mitől vált emlékezetessé?


Na arra nem emlékszek már kik voltak benne, de Andrew és az én harcomra azé párra emlékszek. Főleg az izlandosokra meg a green arábiásokra, mongol-mongol párbaj és minket mindig külön tettek.

Melyik volt az a legemlékezetesebb játék, amit csak recről láttál?


Nem tudom.

Milyen bajnokságokban szerepeltél? (csapat és egyéni)


Nem nagyon vettem rész bajnokságokban, főleg azért mert az időpontok sose voltak nekem jók. Egyszer 2 vs 2 be indultunk, de akkor is nekem az időpontok nem voltak jók, mert melóztam. Nem akartam indulni, inkább benevezett az egyik klántársam, Tojas. Ő volt annyira oda érte

Melyik a kedvenc civilizációd? Miért?


Mongol. A miért kérdésre azok jobban tudjak a választ, akik ellenem voltak anno.

Melyik a kedvenc mapod? Miért?


Én izlandot is szerettem, meg az arabiát, s az arenát is. Ezeket főleg. Jó mondjuk izland azért volt jó, mert csak a jók bírtak rajta jól játszani.

Mennyi volt a valaha elért legmagasabb rated és mikor volt?


Fogalmam sincs. 1800 vagy 1780 kb. De akkor az nagy volt. Ott az 1800asok már imbák voltak. De azt sem tudom már, meglett e vagy sem.

Kitől tanultál a legtöbbet, avagy kinek köszönhetsz a legtöbbet?


Haveroktól főként. Mondom mindig visszanéztem a játékokat és stratégiai ember révén elemeztem. Az ismertebbek közül Andrewtól, Zsepitől vagy hugitól mert végülis ellenük tanultam meg játszani.

Ha már nem játszol az AoC-cal, játszasz valami mással?


WoW

Mi a véleményed az aoe2.hu-ról? Mit szeretnél üzenni a fórumozóknak?


Végül is minden rendben van vele, mindent megtalálok rajta, ami érdekel. Kitartás… bár lassan nem lesz mit... ?

Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésekre!


Nincs mit.

2009.06.07.